RISLONE Nordic AB centrallager ligger utanför GÖTEBORG.

Vi lagerhåller, marknadsför och hjälper våra kunder.

Försäljning sker till GROSSISTER och IMPORTÖRER.

Produkterna tillverkas i USA och lagerhålls för snabb leverans på EUROPEISK marknad.

 

Som ansluten kund till RISLONE generalagentur ingår ALLTID ett antal viktig service förmåner.

SUPPORT – Vi har mångårig erfarenhet av produktkategorin. Vi erbjuder kvalitativ konsultation och support kring produkten. FAQ/frågor besvaras och vi kan spåra produkter i produktion och hantera avancerade frågor.

MARKNADSFÖRING – Bilder och texter för ändamålet finns tillgängliga i vårt bildarkiv. Vårt kampanjprogram är en av de stora säljfördelarna du får som en RISLONE återförsäljare. Vi hjälper även till med konsultation kring marknadsmaterial.

MSDS - Säkerhetsdatablad – Det är idag KRAV att det finns ett säkerhetsdatablad på kemiska produkter. Förekommer produkten i Sverige skall säkerhetsdatablad utfärdas på svenska och vara enkelt tillgängligt. Kraven gäller i övriga länder på respektive språk.   Anledningen är för att giftinformationscentralen, sjukhus, vårdcentraler etc. säkert behandla och spåra produkten vid olycka. Transport, lagring och miljö och hälsoskäl är även anslutna till att det finns säkerhetsdatablad på det språk där produkten säljs. Säkerhetsdatabladet är unikt för det identiska artikelnumret som finns på den lokala versionen av produkten.      

KEMI – Alla produkter skall idag registreras på statliga Kemikalieinspektionen. Kemikalieinspektionen utför årligen tusentals kontroller och ser till att alla produkter uppfyller

REACH, att inga skadliga ämnen eller substanser förs in i Europa och att alla regler gällande kemihantering uppfylls.

ETIKETTERING – Alla produkter som placeras på marknaden har krav att enligt gällande regler etiketteras med rätt språk, varningstexter. Etiketten styrs av LAGSTADAGADE REGLER som Kemikalieinspektionen och lokala myndigheter säkerställer genom regelrätta kontroller.

FÖRPACKNING - REPA – Produktens förpackning registreras till förpackningsinsamlingen och AVGIFTEN är betald för att produkten skall hanteras i dagens miljösystem. Förpackningen är även testad för stabilitet, läckage och yttre faktorer som gör produkten mer hållbar och säker att transporteras, lagras och säljas under längre tid.

ÅTERFÖRSÄLJARE - Att vara en av oss innebär att du står för kvalitet i yttersta ledet. En återförsäljare är vår ambassadör och vi gör konstant mätningar av vårt samarbete så att rätt placering, sortiment och säljändamål uppfylls för din säljplats. Detta är ett arbete som ger win-win resultat. Vi premierar bra återförsäljare genom att vara tillgängliga samt att ge det lilla extra.

SAMARBETE – Vi tror på öppenhet och ärlighet. Ett bra samarbete kräver att båda rapporterar brister och har en förståelse för varandra, på så sätt utvecklas vi ihop.

BETALNING - Betalningsförmåga och kreditvärdighet är ett av de viktigaste fundamenten för att ett samarbete skall fungera. Vi kräver respekt i ett samarbete.

PLATS – Vi vill veta var du arbetar och vad du vill erbjuda för att rekommendera dig till vår gemensamma kundström som kontaktar oss. En rekommendation är värd mer än någon annan marknadsföring.

FRAKT - Om du inte har ett fraktavtal kommer få ett förmånligt fraktavtal. Vår minsta inköpsgräns är 2500kr exklusive moms för. För att hantera en komplettering är 200kr exklusive moms det minsta beloppet för att ordern skall hanteras. Våra förpackningar säljs utan att brytas.

Alla produkter skall idag registreras på statliga Kemikalieinspektionen.

Kemikalieinspektionen utför årligen tusentals kontroller och ser till att alla produkter uppfyller REACH, att inga skadliga ämnen eller substanser förs in i Europa och att alla regler gällande kemihantering uppfylls.

Alla produkter som placeras på marknaden har krav att enligt gällande regler etiketteras med rätt språk, varningstexter.

Etiketten styrs av LAGSTADAGADE REGLER som Kemikalieinspektionen och lokala myndigheter säkerställer genom regelrätta kontroller.

NYHETSBREV

Go to top